Priser och  annan
matnyttig information

“Bra priser, trevlig, tillmötesgående, snabb och SNYGG leverans av bilderna.
Jag kan verkligen rekommendera Mats Vassfjord till alla som vill föreviga ett speciellt tillfälle i livet!
Tusen tack, Mats!”

– Robine & Micke Flygare

Boka Mig

Att boka mig är enkelt

Lättaste sättet är att antingen maila mig direkt eller via kontaktformuläret längre ner på den här sidan.
Alla förfrågningar besvaras inom 24 timmar.

 

Leverans av bilder och lite annat matnyttigt

Hur får vi våra bilder när allt är färdigt?
Alla bilder levereras antingen på en USB-sticka, e-post eller via ett online galleri där ni enkelt laddar ner bilderna.
Galleriet gör att ni enkelt kan dela med er av bilder till vänner och bekanta via tex. Facebook eller mail på ett väldigt vackert sätt.
Tiden mellan fotografering och leverans kan variera. Men generellt så har jag en leverans på ca 3-4 veckor under högsäsong för bröllopspar.

Hur är det med högupplösta bilder?
Högupplösta bilder följer alltid med i mina bröllopspaket.
I andra paket än bröllop kan man alltid köpa till högupplösta bilder såklart, alternativt går det att komma överens om sådant i förväg.
Vid porträtt- och andra fotograferingar till privatpersoner så följer det med bilder i en upplösning av 2048px, som det går att göra egna utskrifter i storlekar upp till A4 med gott resultat.
I bröllopspaketen ingår även alla bilder i både färg och svartvitt.

Till företag följer det alltid med högupplösta bilder. Fördelen med dom är att det går att göra stora utskrifter. Via galleriet kan ni ladda ner både högupplösta och lågupplösta bilder (som passar bättre till att publicera på sociala medier t.ex.).

Vad händer om olyckan skulle vara framme?
Jag har alltid minst två kamerahus med mig när jag inte fotograferar i studion. Det garanterar att det finns bra bilder från fotograferingen även om olyckan skulle vara framme eller om ena kameran skulle ge upp.

Om det skulle hända något med er dator eller hårddisk så att era bilder skulle försvinna så kan ni vara lugna, jag förvarar alltid bilderna i minst 2 år och online-galleriet med era bilder kommer ligga kvar minst ett år. Men jag rekommenderar ändå alla mina kunder att göra backup på sina bilder så att ni inte förlorar dom om 5 eller 10 år.

Går det att skräddarsy och ändra i dina paket?
Alla mina fotopaket för bröllop, porträtt och annat är inget som är hugget i sten på något vis. Allt är bara en fråga om vad du som kund är ute efter och vill ha ut av en fotografering med mig, så allt går att skräddarsy efter kundens behov.

Vad är det egentligen vi betalar för vid en fotografering?
Det är inte bara tiden jag finns på plats och fotograferar som kostar utan den största delen av mitt arbete sker “bakom kulisserna” före, och speciellt efter själva fotograferingsdagen. Innan till exempel en bröllopsfotografering så förbereder jag mycket genom att se ut bra fotoplatser, antingen personligen eller via internet om jag inte har möjlighet att resa till platsen, restid och planeringsmöte med brudparet i telefon eller vid ett personligt möte.
Efter fotograferingstillfället så spenderas mycket tid vid datorn för att sortera och gallra bland alla bilder, redigera dom, samt skapa galleriet där ni får se bilderna, sedan ska leverans ske och beställas förstoringar, göra fotoalbum, arkivera bilder osv.

Hur fungerar betalningen? (endast bröllop)
Vid bokningstillfället så skickar jag en faktura på 25% av totalbeloppet som gäller som en bokningsavgift. Den summan dras sedan av vid slutbetalningen, efter bröllopet.
Jag skickar ut den slutliga fakturan när ni har gjort era bildval och när den är betald så levererar jag alla färdiga bilder till er.
Vill ni beställa fotobok, förstoringar eller andra produkter i efterhand så går det givetvis bra och då kommer fakturan för det separat i samband med dom beställningarna.

Priser

 

Bröllopspaket Diamant

I mitt största bröllopspaket är jag med er hela dagen, från förberedelserna till festen och allt däremellan.
Ni kommer få vackra bilder från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag med tal, tårtskärning, första dansen och allt som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.
400 högupplösta och bearbetade bilder ingår i både färg och svartvitt och dom levereras vackert i ett fint etui av trä med era namn och bröllopsdatum ingraverat där det ligger ett USB-minne med alla bilder och ett urval printar.
Ni kan se dessa vackra lådor på min sida om fotoprintar här.
Jag kommer även skapa ett fantastiskt online-galleri där ni kan ladda ner bilderna, samt dela med er av hela eller delar av galleriet till släkt och vänner så att alla får ta del av bilderna från er fantastiska dag.
En vacker fotobok som jag designar åt er ingår också och även en förstoring på 30x40 cm (A3-format).
Tiden för det här paketet uppgår till 12 sammanhängande timmar men det går givetvis att välja till fler timmar om ni önskar.
pris: 24900:-


Bröllopspaket Deluxe

Mitt mellanpaket inkluderar nästan allt som diamantpaketet erbjuder.
Ni kommer få vackra bilder från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag med tal, tårtskärning och allt som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.
200 bilder ingår i både färg och svartvitt och dom levereras vackert i ett fint etui av trä med era namn och bröllopsdatum ingraverat där det ligger ett USB-minne med alla bilder och ett urval printar.
Ni kan se dessa vackra lådor på min sida om fotoprintar här.
Jag kommer även skapa ett fantastiskt online-galleri där ni kan ladda ner bilderna, samt dela med er av hela eller delar av galleriet till släkt och vänner så att alla får ta del av bilderna från er fantastiska dag.
En vacker fotobok som jag designar åt er ingår också och även en förstoring på 20x30 cm (A4-format).
Tiden för det här paketet uppgår till 8 sammanhängande timmar och ni bestämmer när på dagen jag ska börja föreviga er dag, men det går givetvis att välja till fler timmar även i det här paketet.
pris: 19900:-


Bröllopspaket Light

Det här är ett halvdagspaket där ni själva väljer vilken del av dagen ni vill att jag ska starta.
Ni kan få vackra bilder från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag med tal, tårtskärning och allt annat som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.
100 bilder ingår i både färg och svartvitt och dom levereras via ett online-galleri där ni laddar ner och även kan dela med er till släkt och vänner så att alla kan få se bilderna från er vackra dag.
En förstoring i A4-storlek ingår också.
Tiden för det här paketet uppgår till 4 sammanhängande timmar och ni bestämmer när på dagen jag ska börja föreviga er dag, men det går givetvis att välja till fler timmar även i det här paketet.
pris: 14900:-

Företag, video eller andra uppdrag?
Lättast är att ringa eller maila mig för att få en offert.

Kontakta mig

En fotografering eller något annat kreativt startar oftast med en idé som sen leder till ett mail eller ett samtal till någon som kan förverkliga och fånga den idén och bilden.
Så tveka inte.

14 + 1 =

VASSFJORD FOTO & MEDIA

adress

Köpmangatan 37
Eskilstuna

telefon

+46 70 634 59 55

e-post

fotograf@matsvassfjord.com